Per matar estones… un joc!!!!

Avui us recomano un joc que em va recomanar un dels meus referents en el món del joc, l’Oriol Ripoll mentre esmorzàvem en un descans d’un curs de creativitat i joc. El joc en sí és un joc per jugar sol, però crec que guanya molt si el compartiu. El joc es diu Solitaire Chess ( link de la web creadora del joc) i és una forma diferent de jugar a escacs!!!! Es tracta de completarpetits reptes en forma de petites partides !!. El joc et proporciona un tauler on disposem les fitxes que marca la carta de repte. Seguint els moviments de les fitxes en els escacs hem d’aconseguir que totes les fitxes es puguin matar entre elles només movent cada peça els cops que faci falta sempre que en cada moviment es mati una fitxa!!!!. Sembla molt complicat però us puc prometre que el repte us el poseu vosaltres. Com a joc és ideal per treballar el concepte intent-error-aprenentatge, bàsic  per desvolupar la creativitat que portem dins!!!!! És un joc de desafiament que podeu compartir amb amics una vetllada a casona!!!!

Pels més tecnològics cal tenir en compte que el podeu descarregar per iphones i altres plataformes i us pot servir per aquelles estones mortes al bus o esmorzant o simplement en el moment del fumar que de ben segur ja no feu!!!!!

Animeu-vos!!!!

Anuncis

1 comentari

Filed under jocs de taula

One response to “Per matar estones… un joc!!!!

  1. Ramon Prat

    Molt bona recomanació per aquells que busquem jocs de fàcil aprenentatge però suficient adicció en el canvi de nivells, segur que em soluciona estones d’espera o vespres de televisivament evitables.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s