Problema: no sé com es juga a…

Pandemic, gran joc cooperatiu!!!!

Moltes vegades ens trobem amb un problema: tenim unes instruccions de joc de taula davant nostre i som incapaços d’aplicar-les al joc.

Això que sembla una tonteria ens ha passat i ens passa a tots ja que moltes vegades és impossible entendre les apreciacions de l’autor que ja hi sap jugar i per tant sempre corre el risc que es deixi alguna explicació important per entendre tot el joc!!!!!

Aquest factor d’incertesa davant unes instruccions de joc provoca que moltes persones que de ben segur jugaríen molt més a jocs de taula, no ho facin per no tenir la sensació de perdre el temps!!!!!.

Però això té una fàcil solució, i s’anomena Nits de joc del Club del Joc a Manresa!!!!!! Cada dijous a la nit a partir de les 21.30 aproximadament es reuneixen algunes persones apassionades dels jocs de taula per ensenyar jocs a tothom qui vagi al bar La Peixera situat darrera l’Ajuntament de Manresa (si obriu el nom subratllat veureu la seva localització)

En Jordi,l’Arnau, el Ferran i altres jugadors empedernits us ensenyaran molt amablement i d’una forma molt senzilla tots els jocs que vulgueu conèixer i que dongui temps, es clar!!!!!! Com a exemple, jo mateix hi vaig anar el passat dijous dia 14 i vaig aprendre 4 jocs entre els que destaca un joc cooperatiu anomenat Pandemic que és el joc que mostrem en la ilustració del principi.

L’objectiu de la gent del Club del Joc en aquesta activitat és oferir una activitat de joc al vespre per adults i alhora fomentar i promoure el joc de taula, reivindicant-lo com un espai de plaer i  socialitzador alternativa als mitjans electrònics com Televisió,Internet, etc…

Sense dubte és un lloc de referència a Manresa i voltants i cal animar-los a que segueixin aquesta tasca ja que gràcies a ells podreu conèixer molts jocs de taula i fins i tot podreu ampliar la vostra col·lecció de jocs sabent que compreu i si val la pena o no!!!!!

Animeu-vos i passeu un dijous a jugar!!!!! La diversió està assegurada!!!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under jocs de taula, on anem a jugar?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s