Deixa’m jugar que estic aprenent !!!!

Avui us proposem un petit article que ens fa un breu però molt correcte resum del que significa el joc en la vida dels nostres infants!!!!! Un cop hagueu llegit l’article podreu copsar la vital importància del joc en els infants i també en els adults i del que aporta o tothom qui jugui, ja sigui a nivell pedagògic com a nivell d’increment del plaer i la felicitat!!!!!!

Froebel ( mestre i pensador) ja explicava que la vida del infant és joc i són molts els especialistes que reclamen més moments de jocs pels nostres infants!!!!. Jo directament reclamo més estones de jocs per a totes les edats!!!!

En aquest escrit, s’hi resumeixen els aspectes més bàsics que s’han de donar en el moment de joc com també quina és la funció dels educadors (pares, mares, mestres, etc…) alhora d’afavorir els espais i els moments de joc.

En el tram final de l’article es posa especial èmfasi en un dels factors que millor desenvolupen els jocs (entenent com a jocs aquells en que no només juguen el nen i la màquina) i que és el factor socialitzador del joc. El joc proporciona  aquell vehicle per comunicar-se els uns amb els altres en el mateix lloc i moment. Podríem equiparar el joc com la mateixa llengua que parlen tots els qui juguen i amb la que aprenen a entendre’s dins un entramat social determinat!!!!

Des del bloc us animo a trobar les estones de joc que de ben segur us proporcionaran tanta felicitat a ells com a vosaltres!!!!!

Si voleu consultar l’article, cliqueu : Deixa’m jugar que estic aprenent!!

Ànims i a jugar!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under articles, jocs motors o jocs del pobre

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s