Bamboleo, emoció fins al final!!!!!!

Bamboleo

Avui us presento un dels millors jocs dels que he jugat!!!!!!!! Apunteu el seu nom: Bamboleo!!!!! És un joc de caire familiar tot i que el podeu treure en una vetllada entre adults i aconseguireu posar-vos “on fire” tots plegats!!!!!!! El joc està creat per Jacques Zeimet i distribuït per l’empresa alemana Zoch Zum Spielen.

La mecànica del joc és molt senzilla. Es tracta d’anar posant peces de diferent tamany i diferent color      ( peça per peça) sobre una superfície plana que està en equilibri i que balla molt!!!!!. L’habilitat, el càlcul dels pesos i el pols són les característiques d’aquest joc totalment cooperatiu ja que l’objectiu és aconseguir posar totes les peces entre tots els jugadors que estan jugant la partida!!!!!!

Senzillament és un joc que va “increscendo”  fins a posar la tensió màxima en el moment que esteu a punt  d’aconseguir l’objectiu!!!!!

Personalment us el recomano com a  joc imprescindible en la vostra biblioteca de jocs de taula tot i que el seu cost pot estar al voltant del 45 o 50 euros. Val la pena fer la inversió per totes les estones de plaer, diversió i joc que us pot proporcionar!!!!!!

Sobretot aneu amb molt de compte ja que hi ha un altre joc (es pot trobar a Abacus) que també s’anomena Bamboleo i que no te res a veure!!!!! També és un joc d’equilibri però no té ni punt de comparació amb el genuí que us he descrit!!!!!!!!!

Per anar fent boca us proposo les instruccions en espanyol del joc i així feu una primera aproximació: Bamboleo-Regel-ES

Aquest joc el podreu trobar en:

1. Botiga Artijoc a Mataró. Us donem la seva pàgina web, http://www.artijoc.com/botiga/index.asp.

2. Homoludicus a Granollers. Us donem la seva pàgina web: http://www.homoludicus.org/

Si algú s’anima, ja em direu que us ha semblat!!!!!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under jocs de taula

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s