Ciutat 10: buscant la ciutat perfecta!!!!!

  Avui us penjo la referència d’un joc que va nèixer el dia 1 de Juny ( com a mínim el seu naixement a Berga va ser el dia 1 de Juny) de les mans de l’entitat Creu Roja (podeu consultar la seva web  Creu Roja  ) i que crec que pot ser molt interessant tant per famílies com sobretot per entitats i escoles!!!!!!

El contingut pedagògic del joc ha estat ideat per Marinva, empresa especialitzada en el disseny i la realització de projectes i propostes de comunicació, dinamització, formació i oci, on el joc te un paper destacat. Són especialistes en transmetre valors, competències, continguts, hàbits… de la manera més eficaç i significativa: jugant .

La producció ha estat realitzada per Games % Co S.C.P,  i el diseny gràfic per Bascu.

El joc s’anomena Ciutat 10 i el que pretén és ser una eina adient per introduir els conceptes de drets i deures de les administracions locals i de la ciutadania així com treballar i analitzar les característiques bàsiques d’una ciutat que garanteixi i promogui el compliment dels drets humans i el respecte entre persones.

Pot ser molt interessant per entitats ja que podem treballar aspectes com els drets humans, inmigració i temes relacionats tant amb assignatures de pedagogia en cursos de monitors , com medi a l’escola mitjançant el joc!!!!!

A dinàmica del joc és molt interessant, és fàcil de jugar però alhora l’estratègia té molta presència cosa que el fa molt més atractiu que els típics jocs on el centre del joc és el missatge i no el propi joc. L’he provat i pots passar una estona molt divertida sense centrar-te en la part pedagògica

Crec que és una molt bona iniciativa que mereix una molt bona acollida i per tant us convido a visitar la pàgina web de Creu Roja i demaneu per adquirir el joc o informar-vos on el podeu trobar!!!!!.És possible que encara no es pugui comprar, però seguiu-lo!!!!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under jocs de taula

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s