Aventurers al tren!!!!!!

Aventurers al Tren

Avui, l’Oriol Comas ens presenta un joc que tot i ser creat l’any 2004 s’ha convertit en un clàssic, un joc que ha estat reproduit en 9 formes diferents de joc entre les que destaca el joc de taula original, joc de cartes, jocs de daus i fins i tot versions electròniques del joc!!!!!!. Recordeu el seu nom : Aventurers al tren ( Ticket to ride)

Aventurers al tren (el seu nom original és Ticket to ride en homenatge a la cançó que porta el mateix títol dels Beatles) és un joc en base a la temàtica dels trens i on es tracta d’aconseguir els màxims punts possibles construint el teu recorregut en el menys temps possible. És un joc molt senzill, amb molt poques normes i que té una durada aproximada de 60 minuts. És un joc on hi poden començar a jugar a partir de 8 o 9  anys, per 2 fins a 5 jugadors  i que acaba enganxant a famílies senceres durant nits de joc. El seu preu aproximat és de 40 euros, en la versió joc de taula.

El joc va ser creat per Alan R Moon,un creador de jocs britànic afincat als EEUU i del que diuen que és un dels autors de jocs més “alemanitzats”, es a dir, que les seves creacions semblen més provinents d’Alemania que del Regne Unit. Molts dels seus jocs poden ser vistos com variacions de joc de taula sobre el problema del viatjant, que és trobar solució al recorrregut més curt i menys costós en tren.

El joc ha rebut tots els premis existents des de El joc de l’any a Alemània l’any 2004, el millor joc a França i a Espanya i porta venudes més de 1.000.000 de còpies!!!!!!

Avui doncs crec que us recomano un joc que pel meu gust potser és massa llarg però que tot i això crec que ha de ser un joc que no falti a la vostra “jugateca” o biblioteca de jocs!!!!!!

Si voleu escoltar les explicacions de l’Oriol Comas ( amb una durada de 9 minuts) només cal que cliqueu el següent enllaç: Ticket to Ride

Espero que el joc sigui del vostre gust!!!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under jocs de taula, vídeos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s