Històries d’aigua: jocs amb aigua

La Tresca i la Verdesca

Avui us proposem un espectacle infantil  que té molt a veure amb el món del joc  i que combina tres elements importants a l’estiu: jocs, música i aigua!!!!!!! Aquest és l’espectacle Històries d’aigua del grup barceloní la Tresca i la Verdesca que ja fa molt de temps que es dediquen a l’animació infantil de manera professional i que tenen 3 o 4 espectacles que podreu veure arreu de Catalunya. Si cliqueu el següent enllaç podreu veure el calendari d’actuacions properes: agenda Tresca i Verdesca

Avui en concret us presento Històries d’aigua que combina música animada i fresca amb jocs on l’element principal és l’aigua i mullar-se els uns als altres tot corrent i jugant !!!!!

Entre els jocs més destacables hi trobareu:

a) el circuit del tren: en el circuit de trens hi trobem el típic tren i on hi han afegit elements com que passi per un túnel de rentat i assecat o que hi plogui o altres circumstàncies.

b) També podreu jugar a una guerra de llençar esponges molles. En aquest joc està tot rumiat, ja que els participants es divideixen en dos grups i a cada extrem del grup s’hi posa un cubell ple d’aigua on mullarem les esponges. Un cop estiguin molles cada participant les llençarà a l’altre camp intentan mullar contrincants!!!!! Hi ha però un element més i es tracta d’un oaraigües per equip que serveix d’escut davant dels llançaments dels contrincant!!!!!! Realment és un joc espectacular!!!!!

c) el joc de l’equilibrista: hi ha un equilibrista que segueix la línia i quan arriba la part marcada de la cançó, aquest mulla a la resta de participants acumulant o canviant l’equilibrista!!!!

d) joc del paracaigudes amb globus d’aigua.

I tot això només gastant entre 150 i 200 litres durant tot l’espectacle fent pedagogia del consum responsable d’aquest bé escàs.

Seguidament us pengem un parell de vídeos sobre el grup amb una cançó del seu darrer treball anomenat 4 i una actuació en directe a Tele l’H!!!

Us recomanem doncs que si teniu oportunitat us passeu per una actuació d’aquest grup i jugueu amb l’aigua ara que fa tanta calor!!!!!

Anuncis

1 comentari

Filed under activitats, jocs en família, on anem a jugar?, vídeos

One response to “Històries d’aigua: jocs amb aigua

  1. Pep Torras

    Molt, molt recomanavles, si senyor!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s