Tancat per vacances!!!!! A jugar!!!!!!!!

Jungle Speed

Avui us penjo la darrera entrada al meu bloc juganer fins passades les vacances!!!!!! Us prometo que tornaré al setembre amb molts més jocs, recomanacions, vídeos i recursos per jugar i ser una mica més feliços!!!!!

Com cada divendres, avui m’acomiado amb un vídeo del programa de Vilaweb TV de l’Oriol Comas!!!!!! El d’avui és un programa ideal ja que els dos jocs que hi proposa l’Oriol són jocs molt familiars o per jugar amb els amics, molt senzills i sobretot extremadament divertits!!!!!!!

Els dos jocs que proposem avui són: Times Up i Jungle Speed!!!!!!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Comencem doncs per Time’s Up!!!! Times Up és el típic joc d’endevinar personatges però amb una mecànica peculiar que el fa molt divertit !!!!! És un joc creat per Peter Sarret ( nord-americà) l’any 1999 i que ha esdevingut un clàssic de totes les cases on es juga a jocs de taula!!!!!!. Tot i no guanyar cap premi, ha estat finalista d’alguns concursos de jocs.

Les característiques del joc són:

  1. Edat mínima recomanada: 10 anys
  2. Nombre de jugadors : entre 4 i fins a 12
  3. Durada aproximada: 45 minuts
  4. Editat per: Asmodée.
  5. Preu aproximat: 18 euros

El joc és ideal per totes aquelles persones que volen passar una estona molt divertida en companyia de la seva família o amics i que no tenen vergonya!!!!!

La mecànica del joc és molt senzilla!!! El joc consta de 3 rondes. A  la primera ronda, cada parella agafa una carta de personatges situades al mig ( amb 40 en tenim prou per 5 parelles) i cada cop un membre de la parella explica el personatge i l’altre l’endevina. Això ho fa cada parella durant 30 segons. Quan acaba el temps es guarden tots aquells personatges endevinats i que comptaran un punt per personatge. D’aquesta manera juguen totes les parelles i acaba la primera ronda comptant els punts obtinguts.

En la segona ronda,  es juga igual però ja només podem dir una paraula per definir el personatge. i en la tercera ronda, es continua jugant igual però ara només podem fer mímica per explicar el personatge.

Al final de les 3 rondes, cada parella suma els punts de cada ronda i guanya la parella que obtingui més punts!!!!!!

De debò que és un joc espectacular i molt recomanable!!!!!

Ara però passem a explicar una dels jocs que jo considero joia de la Corona, es a dir, un d’aquells jocs imprescindibles en totes les cases!!!!! Es tracta de Jungle Speed, un joc on la rapidesa visual i la pilleria són bàsiques per guanya!!!!!!

El joc va ser creat per dos autors francesos, Tom Vuarchex i Pierric Yakovenko, l’any 1991. Durant un temps es van dedicar a vendre’l en petites remeses ( de 50 en 50 ) a bars i amics fins que l’any 1996 es va editar pel gran públic.  A partir de llavors, les vendes han estat brutals i actualment i durant molts anys venen de l’ordre de entre 300.000 i 500.000 unitats!!!!!!!! S’ha convertit en un dels jocs del Hall of Fame del joc.

Les característiques del joc són:

  1. Edat mínima recomanada: 8 anys ( però jo hi he jugat amb nens més petits)
  2. Nombre de jugadors : entre 3 i 8 jugadors
  3. Durada aproximada: 20 minuts
  4. Editat per: Asmodée.
  5. Preu aproximat: 18 euros o 20 euros.

El Jungle Speed és un joc per pistolers ràpids i agosarats i fins i tot vigileu que no us feu mal al jugar-hi!!!!!!

La mecànica del joc és molt senzilla!!!!! Posem el Totem de fusta al mig del tauler o taula de joc. Cada jugador es queda el mateix nombre de cartes segons els jugadors que juguen. En les cartes trobarem il·lustracions de formes i colors diferents i algunes iguals. En el seu torn, cada jugador destaparà la carta de sobre de la seva pila ( es juga amb una ma al darrera) i la posa davant seu a la vista de tothom. Cada jugador anirà fent això fins que dues cartes coincideixin de forma (després el joc va variant). Quan això passa, un dels jugadors agafa el Totem ( el més ràpid). El jugador que agafa el Totem és el guanyador del duel i li dona les seves cartes a l’altre jugador que les posa a sota de la pila. Guanya el jugador que primer es quedi sense cartes!!!!!!!

Jungle Speed és un joc trepidant, emocionant i que sense dubte us farà passar una molt bona estona!!!!

Si voleu veure el vídeo dels dos jocs, cal que cliqueu el següent enllaç: Time’s Up i Jungle Speed.

Evidentment podeu trobar a la xarxa els dos jocs en format electrònic!!!!!

Us espero doncs al setembre i espero que jugueu molt!!!!!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under jocs de taula, jocs en família

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s