Tocatí 2012: Una nova aventura juganera!!!!!

Bons amics juganers!

Avui us enuncio que com cada any per aquestes dates ( finals de setembre) es celebra el gran Festival Internacional de jocs Tradicionals Tocatí a Verona ( Itàlia)!!!! Hi podeu trobar de tot: jocs tradicionals, jocs de tauler, laboratori de jocs i conferències sobre jocs!!!!

Ja us en he parlat algún altre any i és una de les meves recomanacions preferides. Si en voleu saber més, podeu llegir les explicacions que donen els membres de l’associació de jocs antics d’itàlia a la web del Tocatí:

“Benvinguts a la desena edició del Festival Internacional de Tocati Games Street, organitzat per l’Associació dels Jocs antics en col · laboració amb la ciutat de Verona.

Nascut el 2003, el festival va ser un èxit immediat. Des de 2006 s’ha dedicat a un país diferent cada any (2006 Espanya, 2007 Croàcia, Escòcia 2008, 2009 Grècia, 2010 Suïssa), que està representat pels jocs tradicionals dels seus territoris i també de la música, la dansa i les característiques culinàries.

El tema del festival d’aquest any estarà dedicat a la tradició burlesca de la UE, i això ens donarà certa manera, gràcies a la presència d’experts de tot el Vell Continent, per examinar la situació del joc en les seves formes tradicionals d’Europa.

Durant tres dies, 21, 22 i 23 de setembre de 2012, pot revisar jocs i música que han passat a través de Verona en els últims deu anys, així com una vista prèvia en futures edicions.

Com cada any, hi haurà jocs de diferents regions d’Itàlia, el més típic dels que han participat en edicions anteriors, així com les nombroses tradicions recreatives encara no aterrar al festival. Els grups de jugadors, les tradicions i les formes antigues de jocs, diverses personalitats del món de la cultura, la música, el cant i el ball omplen els carrers i places d’una de les ciutats més belles del món (pel trànsit ocasió es desvia i els cotxes desapareguin dels carrers ) i el públic pot descobrir i jugar 50 partits.

Si en voleu consultar més informació, us recomanem que visiteu la seva web:

http://www.tocati.it/

També us proposem algún vídeo  anunci de la mostraper si voleu gaudir una miqueta !!!!

Nosaltres, La Cia de Jocs l’Anònima hi anirem!!!!!! ja us ho explicarem!!!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under activitats, cultura popular, jocs de taula, jocs tradicionals, vídeos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s